a

Facebook

LinkedIn

9:00 - 17:00

Oraret e hapjes:

0044 1727 568 083

Kontakt i shpejte

Facebook

LinkedIn

Szukaj
Menu
a

Per punedhensit

Per punemarresit

a

Heqje e padrete nga puna

Gjyjatat e punesimit

a

 Jurist London – avokat UK – Ligji i punesimit ne England – te drejtat e Punesimit

KL Law ltd., me zyrat ne Londer, St Albans, Warshava, Gdynia eshte nje Zyre internacjonale, e cila ofron sherbime per individet dhe kompanit. Gjithashtu ne ofrojme çeshtje te punesimit ne te gjithe Angline dhe Wellsin.

Stafi jone konsiston ne Juriste dhe Avokate me eksperience shumevjecare perballe gjykatave te punesimit.

Ne si staf jemi te specjalizuar ne te drejtat kunder heqjes pa te drejte nga puna, shperblime per heqje nga diskriminime te ndrzzshme si race, nacjonaliteti, seksualiteti, shtateyanie,dizabilitet, orientim seksual dhe feje.

Zyrat tona mund te ju ndihmojne ne shume çenshtje lidhur me familjen, ceshtje civile e komercale. Edhe pse zyra jone qendrore eshte ne Londer, por klientet tone vijne nga Bristol, Southhampton, Luton, Harlow, Nottingham, Birmingham, Peterborough, Crewe, Reading, Leeds and Leicester.